Dakbedekkingsbedrijf HWdak Naw

referneties

Bekijk onze referenties

Bekijk ons opgeleverde werk

bitumineuze

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Dakbedekkingsbedrijf HWdak Slideshow

slide

Puur dakmanschap

Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd april 1995 opgericht. Uiteraard is HWdak klein begonnen, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een slagvaardige en goed geoliede onderneming met tevens een vestiging in leiderdorp.

Dakbedekkingsbedrijf-HWdak-1

Welkom bij HW Dak

Steekwoorden ‘betrouwbaarheid’ en ‘kennis van zaken’ staan hoog in het vaandel. HWdak verwerkt bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken, waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden

Voorschoten

Dakbedekkingsbedrijf in de buurt van Voorschoten om een nieuw dak te laten plaatsen

Dakbedekkingsbedrijf in de buurt van Voorschoten nodig om een nieuw dak te laten plaatsen? Is uw dak toe aan vervanging of onderhoud? Dakbedekkingsbedrijf HWdak is beslist hét aangewezen bedrijf voor klanten in de buurt van Voorschoten en omgeving. Al vele jaren is het ervaren team van Dakbedekkingsbedrijf HWdak in Voorschoten en omgeving aan het werk en voorziet vele klanten en panden van prachtige duurzame daken. U kunt rekenen op een hecht team van vakmensen, met oog voor kwaliteit. Mede hierdoor hebben wij als dakbedekkingsbedrijf een bekende naam op weten te bouwen in Voorschoten en omgeving. Wat voor soort dak u ook wenst, wij leveren dit graag.

Dakbedekkingsbedrijf voor dakramen

Naast het plaatsen van daken kan ons dakbedekkingsbedrijf in de buurt van Voorschoten daken voorzien van dakramen. Wij werken met VELUX en FAKRO producten en verzorgen de plaatsing hiervan. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? In de webwinkel van VELUX en FAKRO vindt u het complete aanbod. Het team van ons dakbedekkingsbedrijf kan al deze soorten plaatsen in de buurt van Voorschoten. Zit het door u gewenste dakraam er niet bij? Dakbedekkingsbedrijf HWdak levert ook maatwerk. Naast de bestaande merken dakramen kunt u bij ons namelijk ook terecht voor het plaatsen van een dakraam op maat.

Dakshingles / bitumenleien

Dakbedekkingsbedrijf HWdak kan ook dakshingles toepassen. Veel klanten in Voorschoten en omgeving kiezen hiervoor door de goede eigenschappen:

  • waterdicht
  • bestand tegen extreme weersomstandigheden
  • vereisen geen speciale en dure toebehoren
  • bestand tegen fenomenen zoals roest, normale bewegingen en zettingen van het gebouw
  • beschikbaar in een grote verscheidenheid van kleuren en vormen

Hierdoor kunnen wij deze dakshingles in verschillende klimaten toepassen. Meer informatie over dakshingles of andere daken/diensten? Bekijk de website van Dakbedekkingsbedrijf HWdak of kom bij ons langs in de buurt van Voorschoten.

HW Dakbedekkingen logo
HW Dakbedekkingen
Dakbedekkingsbedrijf in de buurt van Voorschoten om een nieuw dak te laten plaatsen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen.

Dakbedekkingsbedrijf HWdak offerte