Dakbedekkingsbedrijf HWdak Naw

referneties

Bekijk onze referenties

Bekijk ons opgeleverde werk

bitumineuze

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Dakbedekkingsbedrijf HWdak Slideshow

slide

Puur dakmanschap

Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd april 1995 opgericht. Uiteraard is HWdak klein begonnen, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een slagvaardige en goed geoliede onderneming met tevens een vestiging in leiderdorp.

Dakbedekkingsbedrijf-HWdak-1

Welkom bij HW Dak

Steekwoorden ‘betrouwbaarheid’ en ‘kennis van zaken’ staan hoog in het vaandel. HWdak verwerkt bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken, waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden

Alblasserdam

Dakrenovatie in de buurt van Alblasserdam om uw dak weer aan uw wensen en eisen te laten voldoen

Dakrenovatie project in de buurt van Alblasserdam uitbesteden? Op zoek naar een specialist in de buurt van Alblasserdam die gespecialiseerd is in dakrenovatie? Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd april 1995 opgericht en voorziet sinds die tijd al vele klanten van dak werkzaamheden. HWdak verwerkt bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken, waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden. Als het gaat om dakrenovatie leveren wij een totaalpakket in Alblasserdam en omgeving. Dit begint altijd met een oriënterend gesprek waarin uw wensen worden besproken en eventueel al de staat van uw dak wordt bekeken. Wij weten als geen ander aan welke eisen een dak moet voldoen en werken uw wensen uit in een passende renovatieplan.

Redenen dakrenovatie

Dakbedekkingsbedrijf HWdak heeft in de afgelopen jaren al vele dakrenovaties in de buurt van Alblasserdam en omgeving uitgevoerd. Dakrenovatie kan om verschillende redenen noodzakelijk zijn. Zo kan het komen door:

  • Veroudering
  • Vervuiling
  • Schade
  • Nieuwe wensen

Zeker wanneer een dak verouderd is kunnen er schades ontstaan. Met passende technieken en jarenlange ervaring kunnen wij een dakrenovatie uitvoeren in de buurt van Alblasserdam zodat uw dak weer voldoet aan uw wensen.

Dakrenovatie en inspectie

Voordat wij dakrenovatie uit kunnen voeren in de buurt van Alblasserdam voeren wij eerst dak inspecties uit. Met dak inspecties kunnen wij schades en achterstallig onderhoud opsporen. Een dak inspectie wordt door ons ervaren team in de buurt van Alblasserdam uitgevoerd. Wij leveren en dak op waar u weer jarenlang zorgeloos van kunt genieten. Zoekt u een geschikte partner voor dakrenovatie in de buurt van Alblasserdam? Maak dan direct een afspraak.

HW Dakbedekkingen logo
HW Dakbedekkingen
Dakrenovatie in de buurt van Alblasserdam om uw dak weer aan uw wensen en eisen te laten voldoen
Laat uw reactie achter

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen.

Dakbedekkingsbedrijf HWdak offerte