Dakbedekkingsbedrijf HWdak Naw

referneties

Bekijk onze referenties

Bekijk ons opgeleverde werk

bitumineuze

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Dakbedekkingsbedrijf HWdak Slideshow

slide

Puur dakmanschap

Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd april 1995 opgericht. Uiteraard is HWdak klein begonnen, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een slagvaardige en goed geoliede onderneming met tevens een vestiging in leiderdorp.

Dakbedekkingsbedrijf-HWdak-1

Welkom bij HW Dak

Steekwoorden ‘betrouwbaarheid’ en ‘kennis van zaken’ staan hoog in het vaandel. HWdak verwerkt bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken, waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden

EPDM dakbedekking voor een lange levensduur.

EPDM dakbedekking voor een lange levensduur.

EPDM is tegenwoordig niet meer weg te denken, EPDM is een synthetisch rubber dat veel toepassingen kent. EPDM staat voor Ethyleen – Propyleen – Dieen Monomeer .  EPDM is een populair materiaal omdat het een zeer lange levensduur heeft. EPDM verouderd nauwelijks en heeft een hoge UV bestendigheid   

De beste en meest duurzame dakbedekking!

EPDM is momenteel de beste en meest duurzame dakbedekking voor uw dak die er is. Ook het aanleggen van een sedum / groen dak op EPDM dakbedekking is geen enkel probleem.
Wanneer u geïnteresseerd bent in de aanschaf van een EPDM rubber dak  neem dan gerust contact met Hwdak op voor het vakkaundig aanbrengen en verwerken van uw EPDM dakbedekking.

HW Dakbedekkingen logo
HW Dakbedekkingen

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen.

Dakbedekkingsbedrijf HWdak offerte