Dakbedekkingsbedrijf HWdak Naw

referneties

Bekijk onze referenties

Bekijk ons opgeleverde werk

bitumineuze

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Dakbedekkingsbedrijf HWdak Slideshow

slide

Puur dakmanschap

Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd april 1995 opgericht. Uiteraard is HWdak klein begonnen, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een slagvaardige en goed geoliede onderneming met tevens een vestiging in leiderdorp.

Dakbedekkingsbedrijf-HWdak-1

Welkom bij HW Dak

Steekwoorden ‘betrouwbaarheid’ en ‘kennis van zaken’ staan hoog in het vaandel. HWdak verwerkt bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken, waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden

Referenties

Referenties HW Dakbedekking

Dat ons bedrijf HW Dak is uitgegroeid tot de slagvaardige en geoliede onderneming van vandaag de dag ziet u terug in onze afgeronde projecten op deze pagina. Of het nu gaat om dakbedekking voor particulieren, bedrijven of instellingen de werknemers van HW Dak staan voor u klaar!  Sinds 1995 dé specialist in dakbeddekking en loodgieterswerkzaamheden in de provincie Zuid-Holland.

Bitumen dakbedekking, EPDM dakbedekking en PVC dakbedekking perfect voor vlakke daken

Al vele klanten zijn u voorgegaan in dakbedekking voor vlakke daken door HW Dak. De meeste gebruikte vorm van dakbedekking voor platte daken is Bitumen dakbedekking. Bij goed aangebrachte bitumineuze dakbedekking gaat deze minimaal 20 jaar mee. Ook EPDM dakbedekking is niet meer weg te denken, EPDM dakbedekking wordt vaak gekozen vanwege de zeer lange levensduur. Wilt u graag een kunststof dakbedekking? Dan kunt u kiezen voor PVC dakbedekking, een waterdichte en UV bestendige bescherming van uw dak. Wilt u net als onze klanten hieronder dakbedekking voor uw platte dak maak snel een afspraak met HW Dak!

Tevreden klanten van HW Dak, bent u de volgende?

Benieuwd naar ons opgeleverde werk? Hieronder ziet een greep van afgeronde projecten, van platte daken tot hellende daken, van nieuwbouw tot dakrenovatie en van EPDM Bitumen PVC dakbedekking tot Pannendaken. 

HW Dakbedekkingen logo
HW Dakbedekkingen

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen.

Dakbedekkingsbedrijf HWdak offerte