Dakbedekkingsbedrijf HWdak Naw

referneties

Bekijk onze referenties

Bekijk ons opgeleverde werk

bitumineuze

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Dakbedekkingsbedrijf HWdak Slideshow

slide

Puur dakmanschap

Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd april 1995 opgericht. Uiteraard is HWdak klein begonnen, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een slagvaardige en goed geoliede onderneming met tevens een vestiging in leiderdorp.

Dakbedekkingsbedrijf-HWdak-1

Welkom bij HW Dak

Steekwoorden ‘betrouwbaarheid’ en ‘kennis van zaken’ staan hoog in het vaandel. HWdak verwerkt bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken, waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden

HWdak voor al uw zinkwerk!

HWdak voor al uw zinkwerk!

HWdak heeft jarenlange ervaring met alle voorkomende zinkwerken: Van complete daken en dakgoten tot dakkapellen. Zink is een duurzaam materiaal met een bijzonder lange levensduur – wij gebruiken onder andere titaanzink en rheinzink, dat minimaal 30 jaar meegaat.

Zink is een effectieve bescherming tegen weer en wind

Zink biedt woningen en gebouwen een effectieve bescherming tegen weer en wind. Zink komt door de vele verwerkingsmogelijkheden in allerlei bouwstijlen tot zijn recht . Op dakgebied kan met zink praktisch alles door ons vervaardigd en gerepareerd worden. Naast zinken constructies, kunnen wij uw pand ook voorzien van koperen of zinken hemelwaterafvoeren.

 

HW Dakbedekkingen logo
HW Dakbedekkingen

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen.

Dakbedekkingsbedrijf HWdak offerte