Dakbedekkingsbedrijf HWdak Naw

referneties

Bekijk onze referenties

Bekijk ons opgeleverde werk

bitumineuze

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Dakbedekkingsbedrijf HWdak Slideshow

slide

Puur dakmanschap

Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd april 1995 opgericht. Uiteraard is HWdak klein begonnen, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een slagvaardige en goed geoliede onderneming met tevens een vestiging in leiderdorp.

Dakbedekkingsbedrijf-HWdak-1

Welkom bij HW Dak

Steekwoorden ‘betrouwbaarheid’ en ‘kennis van zaken’ staan hoog in het vaandel. HWdak verwerkt bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken, waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden

Alphen aan den Rijn

HWdak is uw erkende dakdekker voor dakwerkzaamheden in Alphen aan den Rijn 

Bent u op zoek naar ervaren en erkende dakdekkers om uw dakwerkzaamheden uit te laten voeren? Zoek niet verder, want bij dakbedekkingsbedrijf HWdak hebben wij het juiste team voor u. Ons allround dakbedekkingsbedrijf is uw betrouwbare partner voor het plaatsen van nieuwe daken, het vervangen en onderhouden van bestaande daken, en het uitvoeren van diverse dakgerelateerde taken. Met jarenlange ervaring en een passie voor kwaliteit hebben wij een solide reputatie opgebouwd in Alphen aan den Rijn en omgeving. Of u nu op zoek bent naar een functioneel, esthetisch of duurzaam dak, wij leveren maatwerk dat voldoet aan uw specifieke eisen en wensen. Bezoek onze website voor meer informatie. In een persoonlijk kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen en behoeftes. 

Plaatsing van kwalitatieve dakramen van VELUX en FAKRO 

Naast onze uitgebreide dakbedekkingsservices biedt ons dakbedekkingsbedrijf in de regio Alphen aan den Rijn ook professionele plaatsing van dakramen. Wij werken met gerenommeerde merken zoals VELUX en FAKRO om hoogwaardige dakramen te leveren die voldoen aan uw wensen en eisen. In de webwinkels van deze merken vindt u een breed scala aan opties. Mocht u echter geen geschikt dakraam vinden, dan bieden wij ook maatwerkoplossingen.  

Dakshingles en bitumenleien voor duurzame dakbedekking 

Als veelzijdig dakbedekkingsbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het gebruik van dakshingles en bitumenleien voor duurzame dakbedekking in Alphen aan den Rijn en omgeving. Dakshingles zijn populair vanwege hun vele voordelen, waaronder: 

  • Uitstekende waterdichtheid; 
  • Weerbestendigheid tegen extreme weersomstandigheden; 
  • Betaalbaarheid; 
  • Geen speciaal en duur toebehoren nodig; 
  • Bestand tegen roest, bewegingen en zettingen van het gebouw; 
  • Beschikbaar in diverse kleuren en vormen. 

Bent u op zoek naar meer informatie over dakshingles of heeft u een dakdekker gezocht voor andere dakwerkzaamheden? Op onze website vindt u aanvullende informatie die u nodig heeft. 

Professionele dakisolatie voor optimaal comfort  

Als u op zoek bent naar professionele dakisolatie om het comfort in uw woning in Alphen aan den Rijn te verbeteren, dan kunt u vertrouwen op dakbedekkingsbedrijf HWdak. Onze ervaren dakdekkers kunnen verschillende soorten dakisolatie toepassen, waaronder EPS, PUR en PIR, afhankelijk van uw specifieke behoeften, budget en het type dak. EPS is vochtwerend en licht van gewicht, waardoor het veel wordt gebruikt. PUR kan zowel op platte als hellende daken worden toegepast, terwijl PIR uitblinkt in hoge isolatiewaarde en tevens brandveilig en vochtwerend is. 

Allround dakbedekkingsbedrijf voor compleet daktraject in Alphen aan den Rijn  

Dakbedekkingsbedrijf HWdak is uw allround partner voor het complete daktraject in Alphen aan den Rijn en omgeving. Of u nu behoefte heeft aan een nieuw dak, renovatie of reparatie van uw bestaande dak, wij bieden een totaalpakket aan diensten. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten die voldoen aan de huidige kwaliteitsnormen. Onze ervaren dakdekkers zorgen voor een vakkundige uitvoering van de werkzaamheden, met oog voor detail en duurzaamheid. Wilt u een dakdekker inhuren? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat dakbedekkingsbedrijf HWdak voor u kan betekenen. 

Neem contact op

HW Dakbedekkingen logo
HW Dakbedekkingen

Stel uw vraag

Dakbedekking | Alphen aan den Rijn

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen.

Dakbedekkingsbedrijf HWdak offerte