Dakbedekkingsbedrijf HWdak Naw

referneties

Bekijk onze referenties

Bekijk ons opgeleverde werk

bitumineuze

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Dakbedekkingsbedrijf HWdak Slideshow

slide

Puur dakmanschap

Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd april 1995 opgericht. Uiteraard is HWdak klein begonnen, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een slagvaardige en goed geoliede onderneming met tevens een vestiging in leiderdorp.

Dakbedekkingsbedrijf-HWdak-1

Welkom bij HW Dak

Steekwoorden ‘betrouwbaarheid’ en ‘kennis van zaken’ staan hoog in het vaandel. HWdak verwerkt bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken, waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden

Leiden

Dakbedekking in Leiden en omgeving door Dakbedekkingsbedrijf HWdak

Dakbedekking laten plaatsen in de omgeving van Leiden? Is uw dakbedekking aan vervanging toe? Of heeft uw dak onderhoud en reparatie nodig? Dan bent u bij Dakbedekkingsbedrijf HWdak aan het juiste adres in de omgeving van Leiden. HWdak is al jarenlang gespecialiseerd in verschillende soorten dakbedekkingen. Aan welke soorten dakbedekking kunt u denken:

Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking, wij komen graag langs bij u in de omgeving van Leiden. Wat mag u verwachten van HWdak? Een hecht team van vakmensen, met oog voor kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Steekwoorden 'betrouwbaarheid' en 'kennis van zaken' staan hoog in het vaandel bij HWdak dakbedekking. 

Bitumen dakbedekking in SPP of SBS uitvoering

Een bitumen dakbedekking passen wij veel toe voor klanten in Leiden en omgeving. Deze soort van bedekking voor het dak  kan in APP of SBS uitgevoerd worden. SBS is gemaakt van een kunststof stof die elastische eigenschappen bezit. Deze biedt verschillende voordelen. Zo kan de werking van onderliggende constructies zoals de dakconstructie en isolatie goed opvangen omdat het mee kan rekken. Daarnaast kan deze dakbedekking de werking van de ondergrond (isolatie, staal, hout e.d.) gemakkelijk opvangen en in de tijd het dak langdurig waterdicht houden.

Pannendaken, dakpannen als dakbedekking

Ook pannendaken passen wij veel toe als dakbedekking in Leiden en omgeving. Veel klanten kiezen voor dakpannen door de diverse voordelen. Zo is deze vorm dakbedekkingen gemakkelijk te leggen, onbrandbaar, duurzaam en plaatselijk te vervangen. Als er gekozen wordt dakpannen als bedekking moet er wel rekening gehouden worden met de voorschriften van de gemeente in de buurt van Leiden. De gemeente stelt veelal bepaalde eisen aan de kleur, kwaliteit en het model. Wilt u een nieuwe dakbedekking in de buurt van Leiden laten plaatsen? Neem contact met ons op en maak een afspraak. Door onze ervaring bieden wij u een dakbedekking waar u jarenlang van kunt genieten.

HW Dakbedekkingen logo
HW Dakbedekkingen
Dakbedekking laten plaatsen in de buurt van Leiden door Dakbedekkingsbedrijf HWdak
Laat uw reactie achter

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen.

Dakbedekkingsbedrijf HWdak offerte