Dakbedekkingsbedrijf HWdak Naw

referneties

Bekijk onze referenties

Bekijk ons opgeleverde werk

bitumineuze

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Dakbedekkingsbedrijf HWdak Slideshow

slide

Puur dakmanschap

Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd april 1995 opgericht. Uiteraard is HWdak klein begonnen, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een slagvaardige en goed geoliede onderneming met tevens een vestiging in leiderdorp.

Dakbedekkingsbedrijf-HWdak-1

Welkom bij HW Dak

Steekwoorden ‘betrouwbaarheid’ en ‘kennis van zaken’ staan hoog in het vaandel. HWdak verwerkt bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken, waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden

Leiden

Dakreparatie en onderhoud in Leiden 

Bent u op zoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf voor uw dak in Leiden? Wilt u uw huidige dakbedekking laten renoveren of een nieuwe dakbedekking laten plaatsen? Ons ervaren team is gespecialiseerd in het werken met verschillende soorten dakbedekking, waaronder: 

  • Bitumineuze dakbedekking 
  • EPDM-dakbedekking 
  • PVC-dakbedekking 
  • Pannendaken 

Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of het aanbrengen van nieuwe dakbedekking, wij zijn uw betrouwbare partner in de regio Leiden. Bij al onze dakwerkzaamheden houden we rekening met onderhoud en milieuvriendelijkheid. 

Bitumendakbedekking laten aanleggen in Leiden 

Voor onze klanten in Leiden en omgeving leggen we vaak bitumendakbedekking aan. Deze flexibele dakbedekking kan zowel APP als SBS worden uitgevoerd. SBS is een kunststof materiaal met elastische eigenschappen. Het biedt verschillende voordelen, zoals het opvangen van de beweging van de dakconstructie en isolatie door zijn rekbaarheid. Daarnaast is deze dakbedekking in staat om de invloed van de ondergrond (isolatie, staal, hout, enz.) op te vangen en het dak langdurig waterdicht te houden. 

Duurzame en brandwerende pannendaken als dakbedekking 

In Leiden wordt vaak gekozen voor pannendaken als dakbedekking. Deze dakbedekking biedt diverse voordelen, zoals eenvoudige installatie, brandbestendigheid, duurzaamheid en de mogelijkheid om individuele pannen te vervangen. Bij het kiezen van pannendaken moet echter rekening worden gehouden met de voorschriften van de lokale gemeente in Leiden. De gemeente stelt vaak eisen aan de kleur, kwaliteit en het model van de pannendaken. Als u een nieuwe dakbedekking wilt laten plaatsen in Leiden, neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Met onze ervaring bieden wij u een hoogwaardige dakbedekking waar u jarenlang van kunt profiteren.  

Neem contact op

HW Dakbedekkingen logo
HW Dakbedekkingen

Stel uw vraag

Dakbedekking | Leiden

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen.

Dakbedekkingsbedrijf HWdak offerte