Dakbedekkingsbedrijf HWdak Naw

referneties

Bekijk onze referenties

Bekijk ons opgeleverde werk

bitumineuze

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Dakbedekkingsbedrijf HWdak Slideshow

slide

Puur dakmanschap

Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd april 1995 opgericht. Uiteraard is HWdak klein begonnen, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een slagvaardige en goed geoliede onderneming met tevens een vestiging in leiderdorp.

Dakbedekkingsbedrijf-HWdak-1

Welkom bij HW Dak

Steekwoorden ‘betrouwbaarheid’ en ‘kennis van zaken’ staan hoog in het vaandel. HWdak verwerkt bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken, waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden

Dakbedekking laten plaatsen in de buurt van Leiderdorp door Dakbedekkingsbedrijf HWdak
Leiderdorp

Op zoek naar diverse dakbedekkingsoplossingen in Leiderdorp? 

Bent u op zoek naar professionele dakbedekkingsdiensten in de nabijheid van Leiderdorp? Heeft u behoefte aan renovatie van uw huidige dakbedekking of wilt u een geheel nieuwe dakbedekking laten plaatsen? Bij dakbedekkingsbedrijf HWdak in Leiderdorp bieden wij een breed scala aan diensten op het gebied van dakbedekking. Ons ervaren team is gespecialiseerd in het werken met verschillende soorten dakbedekking, waaronder: 

  • De duurzame en betrouwbare bitumen dakbedekking 
  • De moderne en milieuvriendelijke EPDM-dakbedekking 
  • De strakke en esthetisch aantrekkelijke PVC-dakbedekking 
  • De klassieke en tijdloze charme van pannendaken 

Of u nu behoefte heeft aan onderhoud, reparatie of de installatie van nieuwe dakbedekking, wij zijn uw betrouwbare partner in de regio Leiderdorp. Bij al onze dakwerkzaamheden hechten we veel belang aan zorgvuldig onderhoud en een milieuvriendelijke aanpak. U kunt erop vertrouwen dat wij uw dak met de grootste zorg behandelen en streven naar duurzame oplossingen die zowel uw huis als het milieu ten goede komen. 

Op maat gelegde bitumen dakbedekking door HW Dak in Leiderdorp 

Voor onze gewaardeerde klanten in Leiderdorp en omstreken maken wij regelmatig gebruik van bitumen dakbedekking. Deze flexibele dakbedekking kan worden uitgevoerd in zowel APP- als SBS-varianten. SBS is een elastisch kunststof materiaal dat meerdere voordelen biedt, zoals het opvangen van bewegingen in de dakconstructie en isolatie door zijn rekbaarheid. Bovendien kan deze dakbedekking gemakkelijk de impact van de ondergrond (isolatie, staal, hout, etc.) absorberen en het dak langdurig waterdicht houden. 

Duurzame en brandveilige pannendaken als ideale dakbedekking 

In Leiderdorp en omgeving is de keuze voor pannendaken als dakbedekking vaak een uitstekende optie. Deze vorm van dakbedekking biedt diverse voordelen, waaronder eenvoudige installatie, brandwerendheid, duurzaamheid en de mogelijkheid om individuele dakpannen te vervangen. Bij het selecteren van pannendaken is het echter belangrijk om rekening te houden met de voorschriften van de plaatselijke gemeente in Leiderdorp. Deze gemeente stelt doorgaans specifieke eisen aan de kleur, kwaliteit en het model van de dakpannen. Wanneer u een nieuwe dakbedekking wilt laten plaatsen in Leiderdorp, kunt u contact met ons opnemen en een afspraak maken. Dankzij onze ervaring kunnen wij u voorzien van hoogwaardige dakbedekking waar u jarenlang plezier van zult hebben. 

Neem contact op

HW Dakbedekkingen logo
HW Dakbedekkingen

Stel uw vraag

Dakbedekking | Leiderdorp

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen.

Dakbedekkingsbedrijf HWdak offerte