Dakbedekkingsbedrijf HWdak Naw

referneties

Bekijk onze referenties

Bekijk ons opgeleverde werk

bitumineuze

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Dakbedekkingsbedrijf HWdak Slideshow

slide

Puur dakmanschap

Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd april 1995 opgericht. Uiteraard is HWdak klein begonnen, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een slagvaardige en goed geoliede onderneming met tevens een vestiging in leiderdorp.

Dakbedekkingsbedrijf-HWdak-1

Welkom bij HW Dak

Steekwoorden ‘betrouwbaarheid’ en ‘kennis van zaken’ staan hoog in het vaandel. HWdak verwerkt bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken, waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden

Dakbedekking laten plaatsen in de buurt van Oegstgeest door Dakbedekkingsbedrijf HWdak
Oegstgeest

Dakbedekking laten plaatsen in de buurt van Oegstgeest door Dakbedekkingsbedrijf HWdak

Dakbedekking laten renoveren in de buurt van Oegstgeest? Een nieuwe dakbedekking laten plaatsen op uw woning in de buurt van Oegstgeest? Of andere wensen voor een dakbedekking? Wat uw wensen ook zijn, voor verschillende diensten op het gebied van een dakbedekking bent u bij Dakbedekkingsbedrijf HWdak in de buurt van Oegstgeest aan het juiste adres. Dakbedekkingsbedrijf HWdak is al vele jaren actief in het uitvoeren van verschillende werkzaamheden op het gebied van dakbedekkingen. Wij verwerken verschillende soorten van een dakbedekking zoals:

Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking, wij voeren dit allemaal uit in de buurt van Oegstgeest. Welke dak werkzaamheden wij ook uitvoeren, wij houden onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten.

Bitumen dakbedekking

Een bitumen dakbedekking passen wij veel toe voor klanten in Oegstgeest en omgeving. Deze dakbedekking kan in APP of SBS uitgevoerd worden. SBS is gemaakt van een kunststof stof die elastische eigenschappen bezit. Deze dakbedekking biedt verschillende voordelen. Zo kan de werking van onderliggende constructies zoals de dakconstructie en isolatie goed opvangen omdat het mee kan rekken. Daarnaast kan deze dakbedekking de werking van de ondergrond (isolatie, staal, hout e.d.) gemakkelijk opvangen en in de tijd het dak langdurig waterdicht houden.

Pannendaken als dakbedekking

Ook pannendaken passen wij veel toe als dakbedekking in Oegstgeest en omgeving. Veel klanten kiezen voor deze dakbedekking door de diverse voordelen. Zo is deze dakbedekking gemakkelijk te leggen, onbrandbaar, duurzaam en plaatselijk te vervangen. Als er gekozen wordt voor deze dakbedekking moet er wel rekening gehouden worden met de voorschriften van de gemeente in de buurt van Oegstgeest. De gemeente stelt veelal bepaalde eisen aan de kleur, kwaliteit en het model. Wilt u een nieuwe dakbedekking in de buurt van Oegstgeest laten plaatsen? Neem contact met ons op en maak een afspraak. Door onze ervaring bieden wij u een dakbedekking waar u jarenlang van kunt genieten.

Neem contact op

HW Dakbedekkingen logo
HW Dakbedekkingen

Stel uw vraag

Dakbedekking | Oegstgeest

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen.

Dakbedekkingsbedrijf HWdak offerte