Dakbedekkingsbedrijf HWdak Naw

referneties

Bekijk onze referenties

Bekijk ons opgeleverde werk

bitumineuze

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Dakbedekkingsbedrijf HWdak Slideshow

slide

Puur dakmanschap

Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd april 1995 opgericht. Uiteraard is HWdak klein begonnen, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een slagvaardige en goed geoliede onderneming met tevens een vestiging in leiderdorp.

Dakbedekkingsbedrijf-HWdak-1

Welkom bij HW Dak

Steekwoorden ‘betrouwbaarheid’ en ‘kennis van zaken’ staan hoog in het vaandel. HWdak verwerkt bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken, waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden

Dakbedekkingsbedrijf om een nieuw dak te laten plaatsen nodig?
Dakbedekkingsbedrijf

Dakbedekkingsbedrijf HWdak voor onderhoud, reparatie en aanleg van daken

Dakbedekkingsbedrijf inschakelen om uw dak te laten repareren? Heeft u om andere redenen een dakbedekkingsbedrijf nodig? Bekijk dan de website van Dakbedekkingsbedrijf HWdak. Dakbedekkingsbedrijf HWdak is al vele jaren hét aangewezen bedrijf voor verschillende dak werkzaamheden. Zo houden wij ons bezig met aanleg, onderhoud, renovatie en reparatie van daken. Door de jaren heen zijn wij als dakbedekkingsbedrijf uitgegroeid tot een groot bedrijf met twee vestigingen. Wij beschikken over een hecht team dak specialisten die ervaren zijn in bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken.

Dakbedekkingsbedrijf met een deskundig team

Dakbedekkingsbedrijf HWdak heeft een deskundig team in dienst die verschillende dakdekkerswerkzaamheden uit kunnen voeren. Ons team bestaat uit professioneel geschoolde vakmensen die kunnen bogen op jarenlange ervaring. Om onze medewerkers up to date te houden investeren wij als dakbedekkingsbedrijf graag in de kwaliteit van onze mensen. Ze worden regelmatig bijgeschoold en ingezet waar zij goed in zijn.

Opdrachtgevers van ons dakbedekkingsbedrijf

Als dakbedekkingsbedrijf hebben wij verschillende klanten. Tot onze opdrachtgevers behoren:

  • gemeentelijke en provinciale overheid
  • scholen
  • schoolbesturen
  • bedrijfsleven
  • woningbouwverenigingen

Maar ook aannemers en particulieren. Kortom, een bonte klantenkring met specifieke wensen, waarbij service, kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijk contact voorop staan. Ook een afspraak met ons dakbedekkingsbedrijf? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dakbedekkingsbedrijf HWdak staat graag voor u klaar.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

HW Dakbedekkingen logo
HW Dakbedekkingen

Stel uw vraag

Dakbedekkingsbedrijf

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen.

Dakbedekkingsbedrijf HWdak offerte