Dakbedekkingsbedrijf HWdak Naw

referneties

Bekijk onze referenties

Bekijk ons opgeleverde werk

bitumineuze

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Dakbedekkingsbedrijf HWdak Slideshow

slide

Puur dakmanschap

Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd april 1995 opgericht. Uiteraard is HWdak klein begonnen, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een slagvaardige en goed geoliede onderneming met tevens een vestiging in leiderdorp.

Dakbedekkingsbedrijf-HWdak-1

Welkom bij HW Dak

Steekwoorden ‘betrouwbaarheid’ en ‘kennis van zaken’ staan hoog in het vaandel. HWdak verwerkt bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken, waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden

Dakdekker in de buurt van Katwijk? Dakbedekkingsbedrijf HWdak verzekerd u van een functioneel, mooi en duurzaam dak
Katwijk

Dakdekker in de buurt van Katwijk? Dakbedekkingsbedrijf HWdak verzekerd u van een functioneel, mooi en duurzaam dak

Dakdekker om uw dak in de buurt van Katwijk te laten herstellen? Een nieuw dak laten plaatsen in de buurt van Katwijk door een gespecialiseerde dakdekker in de buurt van Katwijk? Dakbedekkingsbedrijf HWdak nodigt u van harte uit op de website om meer te lezen over ons bedrijf en ervaring als dakdekker. Met jarenlange ervaring als dakdekker hebben wij al vele panden in Katwijk en omgeving voorzien van een functioneel, mooi en duurzaam dak. Wij leveren voor iedere klantwens maatwerk. Om maatwerk te kunnen leveren nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek met onze dakdekker. We bespreken uw wensen en werken dit uit in een offerte.

Dakdekker voor dakisolatie

Wilt u betere dakisolatie voor uw woning in de buurt van Katwijk? Maak dan een afspraak met onze dakdekker. Onze dakdekker kan dakisolatie toepassen om de warmte beter in huis te houden. Door het dak met isolatiemateriaal te bedekken, bespaart u flink op de stookkosten. Afhankelijk van uw wensen, budget en dak kan onze dakdekker verschillende soorten dakisolatie in de buurt van Katwijk toepassen zoals:

  • EPS
  • PUR
  • PIR

EPS is vochtwerend bestaat uit 98% lucht en 2% kunststof . Doordat het materiaal licht en gemakkelijk verwerkbaar is wordt het veel toegepast door onze dakdekker in de buurt van Katwijk. PUR dakisolatie kan zowel bij isolatie van een plat- als hellend dak gebruik worden. Polyisocyanuraat (PIR) heeft een erg hoge isolatiewaarde, daarnaast is het brandveilig en vochtwerend.

Dakdekker met een totaalpakket

Dakdekker HWdak biedt een totaalpakket met diensten aan voor zowel nieuwe daken als renovatie en reparatie in de buurt van Katwijk en omgeving. Wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten welke voldoen aan huidige eisen. Wilt u een afspraak? Een offerte? Of heeft u andere vragen/wensen? Maak een afspraak met dé dakdekker van Katwijk en omgeving.

Neem contact op

HW Dakbedekkingen logo
HW Dakbedekkingen

Stel uw vraag

Dakdekker | Katwijk

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen.

Dakbedekkingsbedrijf HWdak offerte