Dakbedekkingsbedrijf HWdak Naw

referneties

Bekijk onze referenties

Bekijk ons opgeleverde werk

bitumineuze

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Dakbedekkingsbedrijf HWdak Slideshow

slide

Puur dakmanschap

Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd april 1995 opgericht. Uiteraard is HWdak klein begonnen, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een slagvaardige en goed geoliede onderneming met tevens een vestiging in leiderdorp.

Dakbedekkingsbedrijf-HWdak-1

Welkom bij HW Dak

Steekwoorden ‘betrouwbaarheid’ en ‘kennis van zaken’ staan hoog in het vaandel. HWdak verwerkt bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken, waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden

Leiden

Dakdekker HWdak hét adres voor uw dak in de omgeving van Leiden!

Dakdekker nodig in de omgeving van Leiden? Wilt u een nieuw dak laten plaatsen of uw dak laten herstellen in de omgeving van Leiden en op zoek naar een specialist? Dan is HWdak Dakbedekking uw partner voor de klus. Sinds april 1995 gaan wij het dak op in de omgeving van Leiden en hebben wij al vele panden voorzien van een functioneel, mooi en duurzaam dak. Dankzij onze jarenlange ervaring als dakdekker kunnen wij ons met recht een specialist noemen op het gebied van dakbedekking. Heeft u speciale wensen? Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. We bespreken uw wensen en werken dit voor u uit in de offerte. Neem geen risico met uw dak en kies van HWdak als uw dakbedekker!

Dakdekker voor dakisolatie

Wilt u betere dakisolatie voor uw woning in de buurt van Leiden? Maak snel een afspraak met onze dakdekker. Onze vakman kan dakisolatie toepassen om de warmte beter in huis te houden. Door het dak met isolatiemateriaal te bedekken, bespaart u flink op de stookkosten. Afhankelijk van uw wensen, budget en dak kan onze specialist verschillende soorten dakisolatie in de buurt van Leiden toepassen zoals:

  • EPS
  • PUR
  • PIR

EPS is vochtwerend en bestaat uit 98% lucht en 2% kunststof. Doordat het materiaal licht en gemakkelijk verwerkbaar is wordt het veel toegepast door onze dakdekker in de buurt van Leiden. PUR dakisolatie kan zowel bij isolatie van een plat- als hellend dak gebruik worden. Polyisocyanuraat (PIR) heeft een erg hoge isolatiewaarde, daarnaast is het brandveilig en vochtwerend.

Dakdekker met een totaalpakket

Dakdekker HWdak biedt een totaalpakket met diensten aan voor zowel nieuwe daken als renovatie en reparatie in de buurt van Leiden en omgeving. Wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten welke voldoen aan huidige eisen. Wilt u een afspraak? Een offerte? Of heeft u andere vragen/wensen? Maak een afspraak met dé dakdekker van Leiden en omgeving.

HW Dakbedekkingen logo
HW Dakbedekkingen
Dakdekker in de buurt van Leiden? Dakbedekkingsbedrijf HWdak verzekerd u van een functioneel, mooi en duurzaam dak
Laat uw reactie achter

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen.

Dakbedekkingsbedrijf HWdak offerte