Dakbedekkingsbedrijf HWdak Naw

referneties

Bekijk onze referenties

Bekijk ons opgeleverde werk

bitumineuze

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Dakbedekkingsbedrijf HWdak Slideshow

slide

Puur dakmanschap

Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd april 1995 opgericht. Uiteraard is HWdak klein begonnen, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een slagvaardige en goed geoliede onderneming met tevens een vestiging in leiderdorp.

Dakbedekkingsbedrijf-HWdak-1

Welkom bij HW Dak

Steekwoorden ‘betrouwbaarheid’ en ‘kennis van zaken’ staan hoog in het vaandel. HWdak verwerkt bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken, waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden

Leiderdorp

Dakisolatie laten leggen in Leiderdorp? Kies voor HW Dak!

Als u in Leiderdorp woont en overweegt om dakisolatie te laten leggen, dan zult u blij zijn met de directe voordelen: lagere energiekosten en verhoogd wooncomfort. Bij HW Dak combineren we gedegen vakmanschap met wetenschappelijke kennis om de beste dakisolatieoplossingen te bieden.

Waarom dakisolatie laten leggen?

Daken zonder isolatie zijn een belangrijke oorzaak van warmteverlies. Tot wel 25% van de verwarmde lucht in uw woning kan via een ongeïsoleerd dak ontsnappen. Hierdoor gebruikt uw verwarmingssysteem meer energie, wat leidt tot hogere stookkosten.

Soorten dakisolatie

  • Isolatieplaten: Deze platen hebben een hoge R-waarde, wat aangeeft dat ze een hoge thermische weerstand hebben. Dit betekent dat ze zeer effectief zijn in het behouden van warmte.
  • EPS-dakisolatie: EPS is vooral geliefd vanwege zijn consistentie in thermische prestaties en zijn vermogen om vocht en schimmel buiten te houden.
  • PIR-isolatieplaten: PIR is brandveilig en biedt uitstekende warmteretentie door zijn lage thermische geleidbaarheid.

De voordelen van dakisolatie

  • Energiebesparing: Goed geïsoleerde woningen in Leiderdorp kunnen de energiekosten met tot wel 30% verminderen.
  • Comfort: Een geïsoleerd dak kan de binnentemperatuur in de winter verhogen en in de zomer verlagen, waardoor uw woning comfortabeler wordt.
  • Waardevermeerdering: Door uw woning te isoleren, kunt u de verkoopwaarde ervan verhogen.

Waarom HW Dak in Leiderdorp uw beste keuze is

Ons team is geschoold in de nieuwste isolatietechnieken en -materialen. We passen de meest actuele onderzoeksresultaten toe in onze praktijk. Als bewijs van ons vakmanschap nodigen we u uit om foto's van onze voltooide projecten in Leiderdorp op onze website te bekijken.

Nieuwsgierig naar ons volledige dienstenpakket? Neem direct contact op voor een consult of ontdek meer op onze website.

Dakisolatie: Een verstandige keuze

Door te kiezen voor dakisolatie bij HW Dak in Leiderdorp investeert u in zowel uw huidige comfort als in de toekomstige waarde van uw woning. Wilt u meer weten? We helpen u graag verder. Laat uw gegevens achter in het contactformulier op onze contactpagina en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op

HW Dakbedekkingen logo
HW Dakbedekkingen

Stel uw vraag

Dakisolatie laten leggen | Leiderdorp

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen.

Dakbedekkingsbedrijf HWdak offerte