Dakbedekkingsbedrijf HWdak Naw

referneties

Bekijk onze referenties

Bekijk ons opgeleverde werk

bitumineuze

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Dakbedekkingsbedrijf HWdak Slideshow

slide

Puur dakmanschap

Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd april 1995 opgericht. Uiteraard is HWdak klein begonnen, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een slagvaardige en goed geoliede onderneming met tevens een vestiging in leiderdorp.

Dakbedekkingsbedrijf-HWdak-1

Welkom bij HW Dak

Steekwoorden ‘betrouwbaarheid’ en ‘kennis van zaken’ staan hoog in het vaandel. HWdak verwerkt bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken, waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden

Dakrenovatie in de buurt van Leiden om uw dak weer aan uw wensen en eisen te laten voldoen
Leiden

Is uw dak in de buurt van Leiden toe aan een renovatie om weer aan uw wensen te voldoen? 


Bent u op zoek naar een specialist in de buurt van Leiden die gespecialiseerd is in dakrenovatie? Bij dakbedekkingsbedrijf HWdak, opgericht in april 1995, kunt u terecht voor dakrenovatieprojecten in de buurt van Leiden. Wij zijn experts in het verwerken van verschillende soorten dakbedekking, zoals bitumineuze, EPDM, PVC en dakrenovatie pannendak. Bij al onze werkzaamheden staan onderhoud en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel. Als het gaat om dakrenovatie bieden wij een uitgebreid pakket aan diensten in Leiden en omgeving. We beginnen altijd met een oriënterend gesprek waarin we uw wensen bespreken en indien nodig de staat van uw dak beoordelen. Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat uw dak aan alle eisen voldoet, en werken wij uw wensen uit in een passend renovatieplan. 

Waarom kiezen voor Dakrenovatie? 

Dakbedekkingsbedrijf HWdak heeft in de afgelopen jaren talloze succesvolle dakrenovaties uitgevoerd. Er zijn verschillende redenen waarom dakrenovatie noodzakelijk kan zijn. Enkele veelvoorkomende redenen zijn: 

  • Veroudering van de dakbedekking 

  • Vervuiling en aantasting van het dakoppervlak 

  • Schade door extreme weersomstandigheden 

  • Veranderde wensen en eisen aan het dak 

Met behulp van geavanceerde technieken en onze jarenlange ervaring kunnen wij dakrenovaties uitvoeren in de buurt van Leiden, zodat uw dak weer volledig voldoet aan uw wensen en eisen. 

Dakrenovatie en grondige inspectie 

Bij dakbedekkingsbedrijf HWdak begrijpen we het belang van een grondige dak inspectie voordat we een dakrenovatie met isolatie in de buurt van Leiden uitvoeren. Hoe weet u of uw dak nog goed is? Ons ervaren team staat klaar om uw dak nauwkeurig te inspecteren. Waarbij we eventuele schade en achterstallig onderhoud zorgvuldig opsporen. Door deze gedetailleerde inspectie kunnen we een complete dakrenovatie uit laten voeren, die ervoor zorgt dat uw dak weer in optimale staat verkeert en u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw dak. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor dakrenovatie in de buurt van Leiden, aarzel dan niet. Maak vandaag nog een afspraak met ons deskundige team. We staan klaar om u te helpen uw dak in topconditie te brengen. 

Neem contact op

HW Dakbedekkingen logo
HW Dakbedekkingen

Stel uw vraag

Dakrenovatie | Leiden

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen.

Dakbedekkingsbedrijf HWdak offerte