Dakbedekkingsbedrijf HWdak Naw

referneties

Bekijk onze referenties

Bekijk ons opgeleverde werk

bitumineuze

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Dakbedekkingsbedrijf HWdak Slideshow

slide

Puur dakmanschap

Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd april 1995 opgericht. Uiteraard is HWdak klein begonnen, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een slagvaardige en goed geoliede onderneming met tevens een vestiging in leiderdorp.

Dakbedekkingsbedrijf-HWdak-1

Welkom bij HW Dak

Steekwoorden ‘betrouwbaarheid’ en ‘kennis van zaken’ staan hoog in het vaandel. HWdak verwerkt bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken, waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden

Dakrenovatie in de buurt van Leiderdorp om uw dak weer aan uw wensen en eisen te laten voldoen
Leiderdorp

Is uw dak in de omgeving van Leiderdorp klaar voor een renovatie? 

Bent u op zoek naar een betrouwbaar dakrenovatie bedrijf in Leiderdorp en omgeving? Bij HWdak, opgericht in april 1995, kunt u rekenen op onze expertise in het uitvoeren van diverse dakrenovatieprojecten. Als specialisten in dakbedekking zijn wij gespecialiseerd in het werken met verschillende materialen, waaronder bitumen, EPDM, PVC en dakrenovatie pannendak. Bij al onze werkzaamheden leggen we de nadruk op onderhoud en milieuvriendelijkheid. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten in Leiderdorp en omstreken. Van dakrenovatie laten uitvoeren tot aan uw pannendak vernieuwen. We beginnen altijd met een persoonlijk gesprek om uw wensen te bespreken en de staat van uw dak te beoordelen. Met onze kennis en ervaring zorgen we ervoor dat uw dak aan alle vereisten voldoet en werken we een passend renovatieplan voor u uit. 

Waarom is Dakrenovatie de juiste beslissing? 

Bij HWdak hebben we in de afgelopen jaren talloze succesvolle dakrenovaties uitgevoerd. Er zijn diverse redenen waarom een dakrenovatie met isolatie noodzakelijk kan zijn. Enkele veelvoorkomende oorzaken zijn: 

  • Aantasting van de dakbedekking als gevolg van veroudering 

  • Verontreiniging en verslechtering van het oppervlak van het dak 

  • Beschadiging als gevolg van extreme weersomstandigheden 

  • Veranderende behoeften en vereisten voor het dak 

Met onze geavanceerde technieken en onze uitgebreide ervaring voeren wij dakrenovaties uit in Leiderdorp, waarbij uw dak volledig wordt aangepast aan uw wensen en eisen. 

Grondige inspectie als basis voor uw dakrenovatie 

Bij HWdak begrijpen we het belang van een grondige inspectie voordat we aan een dakrenovatie met isolatie beginnen in de omgeving van Leiderdorp. Hoe weet u of uw dak nog goed is? Ons deskundige team staat voor u klaar om uw dak zorgvuldig te inspecteren. Hierbij worden eventuele schades en achterstallig onderhoud nauwkeurig opgespoord. Op basis van deze gedetailleerde inspectie kunnen we een complete dakrenovatie uitvoeren, waardoor uw dak weer in optimale conditie verkeert en u jarenlang zorgeloos kunt genieten. Bent u op zoek naar een betrouwbaar dakrenovatiebedrijf in Leiderdorp? Aarzel dan niet en maak vandaag nog een afspraak met ons deskundige team. Wij staan voor u klaar om uw dak in topconditie te brengen. 

Neem contact op

HW Dakbedekkingen logo
HW Dakbedekkingen

Stel uw vraag

Dakrenovatie | Leiderdorp

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen.

Dakbedekkingsbedrijf HWdak offerte