Dakbedekkingsbedrijf HWdak Naw

referneties

Bekijk onze referenties

Bekijk ons opgeleverde werk

bitumineuze

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Dakbedekkingsbedrijf HWdak Slideshow

slide

Puur dakmanschap

Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd april 1995 opgericht. Uiteraard is HWdak klein begonnen, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een slagvaardige en goed geoliede onderneming met tevens een vestiging in leiderdorp.

Dakbedekkingsbedrijf-HWdak-1

Welkom bij HW Dak

Steekwoorden ‘betrouwbaarheid’ en ‘kennis van zaken’ staan hoog in het vaandel. HWdak verwerkt bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken, waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden

Dakreparatie in de buurt van Zoetermeer verzorgd door Dakbedekkingsbedrijf HWdak
Zoetermeer

Dakreparatie in de buurt van Zoetermeer verzorgd door Dakbedekkingsbedrijf HWdak

Dakreparatie specialist nodig in de buurt van Zoetermeer om uw dak te laten herstellen? Een lek in uw dak? Of andere problemen met uw dak? Voor dakreparatie moet u beslist bij Dakbedekkingsbedrijf HWdak in de buurt van Zoetermeer zijn. Verschillende dak problemen kunnen tot lekkages leiden. Om deze problemen te voorkomen is het belangrijk tijdig een afspraak te maken voor dakreparatie in de buurt van Zoetermeer. Het dakbedekkingswerk zoals dakreparatie wordt gedaan door professioneel geschoolde vakmensen die kunnen bogen op jarenlange ervaring. HWdak investeert graag in de kwaliteit van haar mensen. Dat vindt u terug in onze manier van werken. Een afspraak voor dakreparatie in de buurt van Zoetermeer? Neem dan contact met ons op.

Oorzaken dakreparatie

Dakreparatie kan om verschillende redenen noodzakelijk zijn. Dakbedekkingsbedrijf HWdak voert dakreparatie uit in Zoetermeer en omgeving. Dit doen wij wanneer uw dak bijvoorbeeld beschadigd is door:

  • Ouderdom
  • Strom
  • Bevriezing
  • Vervuiling

Wat de oorzaak ook is, wij voeren een dakreparatie in de buurt van Zoetermeer met de nodige zorg en precisie uit.

Dakreparatie bij lekkage

Wanneer uw dak slecht onderhouden is of onderhevig is aan de gevolgen van een ernstige storm kan er lekkage optreden. Lekkage is erg vervelend en moet snel worden opgelost. Daarom is het belangrijk tijdig een afspraak met ons te maken voor dakreparatie in de buurt van Zoetermeer. Wij zijn gespecialiseerd in dergelijke dakreparaties en staan vrijwel direct voor u klaar. Maak direct een afspraak.

Neem contact op

HW Dakbedekkingen logo
HW Dakbedekkingen

Stel uw vraag

Dakreparatie | Zoetermeer

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen.

Dakbedekkingsbedrijf HWdak offerte