Dakbedekkingsbedrijf HWdak Naw

referneties

Bekijk onze referenties

Bekijk ons opgeleverde werk

bitumineuze

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Dakbedekkingsbedrijf HWdak Slideshow

slide

Puur dakmanschap

Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd april 1995 opgericht. Uiteraard is HWdak klein begonnen, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een slagvaardige en goed geoliede onderneming met tevens een vestiging in leiderdorp.

Dakbedekkingsbedrijf-HWdak-1

Welkom bij HW Dak

Steekwoorden ‘betrouwbaarheid’ en ‘kennis van zaken’ staan hoog in het vaandel. HWdak verwerkt bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken, waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden

Dakisolatie laten leggen

Dakisolatie laten leggen door HW Dak

Bent u van plan uw dak te laten isoleren? Dan heeft u vast al begrepen dat dit een positieve impact kan hebben op zowel uw energierekening als uw wooncomfort. Bij HW Dak vinden we het belangrijk dat u beschikt over concrete feiten en wetenschappelijke inzichten om een geïnformeerde keuze te maken. Daarom duiken we dieper in de materie van isolatie en lichten we toe waarom dakisolatie laten leggen de juiste beslissing is.

Waarom dakisolatie?

Uit onderzoek blijkt dat ongeïsoleerde daken verantwoordelijk zijn voor maar liefst 25% van het warmteverlies in een gemiddeld huis. Stelt u zich voor dat een kwart van de warmte die uw verwarmingssysteem produceert, gewoon verloren gaat! Het is dan ook geen verrassing dat het Europees Energieagentschap stelt dat dakisolatie een van de meest kostenefficiënte manieren is om energie te besparen.

Soorten dakisolatie

  • Isolatieplaten: Uit studies blijkt dat stevige isolatieplaten een van de meest effectieve vormen van isolatie zijn, met een hoge R-waarde, wat betekent dat ze een hoge thermische weerstand hebben.
  • EPS-dakisolatie: EPS, of geëxpandeerd polystyreen, is een veelgebruikt isolatiemateriaal dat bekend staat om zijn thermische prestaties en vochtbestendigheid. Dankzij de gesloten celstructuur biedt het een consistent isolatieniveau en is het bestand tegen vocht en schimmel.
  • PIR-dakisolatie: PIR, of polyisocyanuraat, is een type thermische isolatieplaat met een hoge brandweerstand. Deze platen hebben een lage thermische geleidbaarheid, wat betekent dat ze uitzonderlijk goed zijn in het vasthouden van warmte en het buiten houden van kou.

De voordelen van dakisolatie

  • Energiebesparing: De International Energy Agency heeft berekend dat goed geïsoleerde woningen de energiekosten met wel 30% kunnen verminderen.
  • Comfort: Een studie uit het Journal of Building and Environment heeft aangetoond dat dakisolatie de binnentemperatuur in de winter met gemiddeld 4°C kan verhogen en in de zomer met 3°C kan verlagen.
  • Waardevermeerdering: Volgens een rapport van het Amerikaanse Department of Energy kan dakisolatie de waarde van een woning met gemiddeld 6% verhogen.

Waarom dakisolatie laten leggen bij HW Dak de beste keuze is

Met de wetenschappelijke feiten op tafel, zou u zich kunnen afvragen waarom specifiek dakisolatie laten leggen door HW Dak de beste keuze zou zijn. Onze experts zijn niet alleen op de hoogte van de laatste onderzoeksresultaten, maar brengen deze kennis ook in de praktijk. Ze zijn getraind om de beste materialen en technieken toe te passen, specifiek afgestemd op uw situatie. Als bewijs van ons vakmanschap kunt u foto's van onze afgeronde projecten op onze website bekijken, waarin onze expertise duidelijk zichtbaar is.

Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of bekijk onze overige diensten op onze website.

De kern van dakisolatie

Dakisolatie is niet alleen een investering in uw wooncomfort en energiebesparing, maar ook in de toekomstige waarde van uw huis. De wetenschap ondersteunt de voordelen van dakisolatie, en bij HW Dak zorgen we ervoor dat deze voordelen maximaal worden gerealiseerd. Kies voor kwaliteit, kies voor kennis, kies voor HW Dak.

Wilt u meer weten over dakisolatie bij HW Dak? Laat uw gegevens achter in het formulier op de contactpagina en we nemen spoedig contact met u op.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

HW Dakbedekkingen logo
HW Dakbedekkingen

Stel uw vraag

Dakisolatie laten leggen

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen.

Dakbedekkingsbedrijf HWdak offerte