Dakbedekkingsbedrijf HWdak Naw

referneties

Bekijk onze referenties

Bekijk ons opgeleverde werk

bitumineuze

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Dakbedekkingsbedrijf HWdak Slideshow

slide

Puur dakmanschap

Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd april 1995 opgericht. Uiteraard is HWdak klein begonnen, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een slagvaardige en goed geoliede onderneming met tevens een vestiging in leiderdorp.

Dakbedekkingsbedrijf-HWdak-1

Welkom bij HW Dak

Steekwoorden ‘betrouwbaarheid’ en ‘kennis van zaken’ staan hoog in het vaandel. HWdak verwerkt bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken, waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden

Dakreparatie om schade aan uw dak te herstellen
Dakreparatie

Dakreparatie om schade aan uw dak te herstellen

Dakreparatie nodig? Schade aan uw dak en wilt u daarom zo snel mogelijk een afspraak met een specialist voor dakreparatie? Voor dakreparatie en andere dak werkzaamheden moet u beslist bij Dakbedekkingsbedrijf HWdak zijn. Dakbedekkingsbedrijf HWdak houdt zich al sinds 1995 bezig met allerlei soorten dak werkzaamheden, waaronder dakreparatie. Binnen het Dakbedekkingsbedrijf HWdak werkt een team van gespecialiseerde en ervaren vakmensen die al vele jaren werken binnen de dakdekkersbranche. Ook verzorgt HWdak zelf de loodgieterswerkzaamheden die bij het aanbrengen van dakbedekking en dakreparatie komen kijken. Hierdoor kunnen wij alles voor uw dak van A t/m Z uitvoeren en heeft u te maken met één vast aanspreekpunt. Dit wordt door onze klanten beslist als prettig ervaren.

Dakreparatie van oudere daken

Vooral bij oudere daken komt het regelmatig voor dat dakreparatie nodig is. Zo kunnen dakpannen kapotgaan, nokvorsten gaan scheuren, lekkages voorkomen en nog veel meer. In de meeste gevallen is het volledig vervangen van uw dak niet nodig. Dakreparatie is een goedkopere manier om uw dak weer als nieuw te herstellen. Wilt u uw dak graag laten isoleren? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Door het toepassen van nieuwe isolatietechnieken kunt u aanzienlijk besparen op uw stookkosten.

Zink

Zinkwerken vormen ook een onderdeel van dakreparatie. HWdak heeft jarenlange ervaring met alle voorkomende zinkwerken: Van complete daken en dakgoten tot dakkapellen. Zink wordt veel gebruikt door de voordelige eigenschappen:

  • Duurzaam
  • Lange levensduur
  • Sterk
  • Effectieve bescherming

Op dakgebied kan met zink praktisch alles door ons vervaardigd en gerepareerd worden. Naast zinken constructies, kunnen wij uw pand ook voorzien van koperen of zinken hemelwaterafvoeren. Een afspraak voor dakreparatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

HW Dakbedekkingen logo
HW Dakbedekkingen

Stel uw vraag

Dakreparatie

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen.

Dakbedekkingsbedrijf HWdak offerte