Dakbedekkingsbedrijf HWdak Naw

referneties

Bekijk onze referenties

Bekijk ons opgeleverde werk

bitumineuze

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Dakbedekkingsbedrijf HWdak Slideshow

slide

Puur dakmanschap

Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd april 1995 opgericht. Uiteraard is HWdak klein begonnen, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een slagvaardige en goed geoliede onderneming met tevens een vestiging in leiderdorp.

Dakbedekkingsbedrijf-HWdak-1

Welkom bij HW Dak

Steekwoorden ‘betrouwbaarheid’ en ‘kennis van zaken’ staan hoog in het vaandel. HWdak verwerkt bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken, waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden

Capelle aan den IJssel

Dakdekker in de buurt van Capelle aan den IJssel? Dakbedekkingsbedrijf HWdak verzekerd u van een functioneel, mooi en duurzaam dak

Dakdekker om uw dak in de buurt van Capelle aan den IJssel te laten herstellen? Een nieuw dak laten plaatsen in de buurt van Capelle aan den IJssel door een gespecialiseerde dakdekker in de buurt van Capelle aan den IJssel? Dakbedekkingsbedrijf HWdak nodigt u van harte uit op de website om meer te lezen over ons bedrijf en ervaring als dakdekker. Met jarenlange ervaring als dakdekker hebben wij al vele panden in Capelle aan den IJssel en omgeving voorzien van een functioneel, mooi en duurzaam dak. Wij leveren voor iedere klantwens maatwerk. Om maatwerk te kunnen leveren nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek met onze dakdekker. We bespreken uw wensen en werken dit uit in een offerte.

Dakdekker voor dakisolatie

Wilt u betere dakisolatie voor uw woning in de buurt van Capelle aan den IJssel? Maak dan een afspraak met onze dakdekker. Onze dakdekker kan dakisolatie toepassen om de warmte beter in huis te houden. Door het dak met isolatiemateriaal te bedekken, bespaart u flink op de stookkosten. Afhankelijk van uw wensen, budget en dak kan onze dakdekker verschillende soorten dakisolatie in de buurt van Capelle aan den IJssel toepassen zoals:

  • EPS
  • PUR
  • PIR

EPS is vochtwerend bestaat uit 98% lucht en 2% kunststof . Doordat het materiaal licht en gemakkelijk verwerkbaar is wordt het veel toegepast door onze dakdekker in de buurt van Capelle aan den IJssel. PUR dakisolatie kan zowel bij isolatie van een plat- als hellend dak gebruik worden. Polyisocyanuraat (PIR) heeft een erg hoge isolatiewaarde, daarnaast is het brandveilig en vochtwerend.

Dakdekker met een totaalpakket

Dakdekker HWdak biedt een totaalpakket met diensten aan voor zowel nieuwe daken als renovatie en reparatie in de buurt van Capelle aan den IJssel en omgeving. Wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten welke voldoen aan huidige eisen. Wilt u een afspraak? Een offerte? Of heeft u andere vragen/wensen? Maak een afspraak met dé dakdekker van Capelle aan den IJssel en omgeving.

HW Dakbedekkingen logo
HW Dakbedekkingen
Dakdekker in de buurt van Capelle aan den IJssel? Dakbedekkingsbedrijf HWdak verzekerd u van een functioneel, mooi en duurzaam dak
Laat uw reactie achter

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen.

Dakbedekkingsbedrijf HWdak offerte