Dakbedekkingsbedrijf HWdak Naw

referneties

Bekijk onze referenties

Bekijk ons opgeleverde werk

bitumineuze

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Dakbedekkingsbedrijf HWdak Slideshow

slide

Puur dakmanschap

Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd april 1995 opgericht. Uiteraard is HWdak klein begonnen, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een slagvaardige en goed geoliede onderneming met tevens een vestiging in leiderdorp.

Dakbedekkingsbedrijf-HWdak-1

Welkom bij HW Dak

Steekwoorden ‘betrouwbaarheid’ en ‘kennis van zaken’ staan hoog in het vaandel. HWdak verwerkt bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken, waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden

Dakrenovatie om uw dak weer in nieuwstaat te herstellen
Dakrenovatie

Dakrenovatie om uw dak weer in nieuwstaat te herstellen

Dakrenovatie uit laten voeren? Voldoet uw dak niet meer aan de gestelde wensen en eisen? Maak voor dakrenovatie een afspraak met het in 1995 opgerichte bedrijf Dakbedekkingsbedrijf HWdak. Wat begonnen is als klein bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een goed geoliede onderneming met twee vestigingen. Vanuit deze twee vestigingen zijn wij meerdere klanten van dienst met dak werkzaamheden zoals dakrenovatie. Ons team bestaat uit vakmensen die met oog voor kwaliteit werken aan dak projecten. Dakrenovatie vormt daar een belangrijk onderdeel van. Wilt u graag een afspraak door dakrenovatie? Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom dakrenovatie?

Een dak is een onmisbaar en belangrijk onderdeel van een woning. Doordat een dak veel te verduren krijgt door o.a. het weer zoals wind, vorst en water, is tijdig onderhoud en eventuele dakrenovatie belangrijk. Afhankelijk van de staat van het dak kunnen wij een passende manier van dakrenovatie inzetten. Zo kan het in sommige gevallen nodig zijn dat er een deel van een dak vervangen moet worden. Ook dak verbeteringen kunnen wij toepassen.

Specialist voor dakrenovatie

Dakbedekkingsbedrijf HWdak is beslist een specialist voor dakrenovatie. Wij beschikken over de benodigde kennis en ervaring om dakrenovatie uit te voeren. Voordat we dit uitvoeren bekijken we een aantal zaken zoals:

  • Staat van het dak
  • Toegepaste technieken
  • Gebruikte materialen
  • Onderhoudsvriendelijkheid
  • Duurzaamheid

Aan de hand hiervan kunnen we een maatwerk oplossing bieden als het gaat om dakrenovatie. Maak direct een afspraak.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

HW Dakbedekkingen logo
HW Dakbedekkingen

Stel uw vraag

Dakrenovatie

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen.

Dakbedekkingsbedrijf HWdak offerte