Dakbedekkingsbedrijf HWdak Naw

referneties

Bekijk onze referenties

Bekijk ons opgeleverde werk

bitumineuze

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Dakbedekkingsbedrijf HWdak Slideshow

slide

Puur dakmanschap

Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd april 1995 opgericht. Uiteraard is HWdak klein begonnen, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een slagvaardige en goed geoliede onderneming met tevens een vestiging in leiderdorp.

Dakbedekkingsbedrijf-HWdak-1

Welkom bij HW Dak

Steekwoorden ‘betrouwbaarheid’ en ‘kennis van zaken’ staan hoog in het vaandel. HWdak verwerkt bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken, waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden

Hazerswoude Rijndijk

Dakrenovatie in de buurt van Hazerswoude Rijndijk om uw dak weer aan uw wensen en eisen te laten voldoen

Dakrenovatie project in de buurt van Hazerswoude Rijndijk uitbesteden? Op zoek naar een specialist in de buurt van Hazerswoude Rijndijk die gespecialiseerd is in dakrenovatie? Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd april 1995 opgericht en voorziet sinds die tijd al vele klanten van dak werkzaamheden. HWdak verwerkt bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken, waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden. Als het gaat om dakrenovatie leveren wij een totaalpakket in Hazerswoude Rijndijk en omgeving. Dit begint altijd met een oriënterend gesprek waarin uw wensen worden besproken en eventueel al de staat van uw dak wordt bekeken. Wij weten als geen ander aan welke eisen een dak moet voldoen en werken uw wensen uit in een passende renovatieplan.

Redenen dakrenovatie

Dakbedekkingsbedrijf HWdak heeft in de afgelopen jaren al vele dakrenovaties in de buurt van Hazerswoude Rijndijk en omgeving uitgevoerd. Dakrenovatie kan om verschillende redenen noodzakelijk zijn. Zo kan het komen door:

  • Veroudering
  • Vervuiling
  • Schade
  • Nieuwe wensen

Zeker wanneer een dak verouderd is kunnen er schades ontstaan. Met passende technieken en jarenlange ervaring kunnen wij een dakrenovatie uitvoeren in de buurt van Hazerswoude Rijndijk zodat uw dak weer voldoet aan uw wensen.

Dakrenovatie en inspectie

Voordat wij dakrenovatie uit kunnen voeren in de buurt van Hazerswoude Rijndijk voeren wij eerst dak inspecties uit. Met dak inspecties kunnen wij schades en achterstallig onderhoud opsporen. Een dak inspectie wordt door ons ervaren team in de buurt van Hazerswoude Rijndijk uitgevoerd. Wij leveren en dak op waar u weer jarenlang zorgeloos van kunt genieten. Zoekt u een geschikte partner voor dakrenovatie in de buurt van Hazerswoude Rijndijk? Maak dan direct een afspraak.

HW Dakbedekkingen logo
HW Dakbedekkingen
Dakrenovatie in de buurt van Hazerswoude Rijndijk om uw dak weer aan uw wensen en eisen te laten voldoen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen.

Dakbedekkingsbedrijf HWdak offerte