Dakbedekkingsbedrijf HWdak Naw

referneties

Bekijk onze referenties

Bekijk ons opgeleverde werk

bitumineuze

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Dakbedekkingsbedrijf HWdak Slideshow

slide

Puur dakmanschap

Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd april 1995 opgericht. Uiteraard is HWdak klein begonnen, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een slagvaardige en goed geoliede onderneming met tevens een vestiging in leiderdorp.

Dakbedekkingsbedrijf-HWdak-1

Welkom bij HW Dak

Steekwoorden ‘betrouwbaarheid’ en ‘kennis van zaken’ staan hoog in het vaandel. HWdak verwerkt bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken, waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden

Dakdekker voor reparatie, renovatie of aanleg van uw dak
Dakdekker

Dakdekker voor reparatie, renovatie of aanleg van uw dak

Dakdekker die uw dak kan repareren? Dakdekker nodig die uw pand kan voorzien van een prachtig dak? Wat uw wensen voor uw dak ook zijn, Dakbedekkingsbedrijf HWdak beschikt over verschillende ervaren dakdekkers die u van dienst kunnen zijn. Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd april 1995 opgericht en is vandaag de dag een bekend begrip in de omgeving. Als dakdekker hebben wij al vele daken voorzien van prachtige dakbedekkingen. Naast het bedekken van daken kunnen wij als dakdekker daken onderhouden, bedekken en repareren. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een lekkend dak, onze dakdekker helpt u graag. Door onze goede service, vakkundig werk en ervaren dakdekker komen klanten bij ons terug.

Dakdekker voor EPDM

Eén van de soorten dakbedekkingen die wij als dakdekker kunnen toepassen is EPDM. EPDM wordt veel toegepast bij woningen van onze klanten. Deze dakbedekkingen zijn gemaakt van synthetisch rubber dat veel toepassingen kent. EPDM staat voor Ethyleen – Propyleen – Dieen Monomeer en biedt verschillende voordelen. Zeker wanneer onze dakdekker deze dakbedekking heeft toegepast heeft het een lange levensduur. EPDM verouderd nauwelijks en heeft een hoge UV bestendigheid . Zoekt u een duurzame dakbedekking? Kies dan voor EPDM.

Waarom dakdekker HWdak?

Als u een dakdekker nodig heeft kunt u het beste bij HWdak terecht. Wij bieden:

  • Duurzame daken
  • Eerlijk advies
  • Goede service
  • Betrouwbaarheid

Meer hierover kunt u lezen op onze website.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

HW Dakbedekkingen logo
HW Dakbedekkingen

Stel uw vraag

Dakdekker

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen.

Dakbedekkingsbedrijf HWdak offerte