Dakbedekkingsbedrijf HWdak Naw

referneties

Bekijk onze referenties

Bekijk ons opgeleverde werk

bitumineuze

Bekijk onze referenties

Bekijk onze referenties

Dakbedekkingsbedrijf HWdak Slideshow

slide

Puur dakmanschap

Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd april 1995 opgericht. Uiteraard is HWdak klein begonnen, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een slagvaardige en goed geoliede onderneming met tevens een vestiging in leiderdorp.

Dakbedekkingsbedrijf-HWdak-1

Welkom bij HW Dak

Steekwoorden ‘betrouwbaarheid’ en ‘kennis van zaken’ staan hoog in het vaandel. HWdak verwerkt bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken, waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden

Dakbedekking laten plaatsen door Dakbedekkingsbedrijf HWdak
Dakbedekking

Dakbedekking waar u jarenlang zorgeloos van kunt genieten

Dakbedekking laten plaatsen, onderhouden of renoveren? Een specialist nodig voor een dakbedekking? Maak dan een afspraak met Dakbedekkingsbedrijf HWdak. Dakbedekkingsbedrijf HWdak is al sinds 1995 een ervaren bedrijf en hét adres als u een nieuwe dakbedekking wilt laten plaatsen. Wat begonnen is als klein bedrijf is uitgegroeid tot slagvaardige en goed geoliede onderneming dat al vele panden heeft voorzien van een passende dakbedekking. Ons team bestaat uit vakkundige mensen die beschikken over kennis en ervaring in dakbedekkingen. Zij hebben oog voor kwaliteit en werken zeer klantgericht. Ons doel is het leveren van een dakbedekking waar u jarenlang zorgeloos van kunt genieten.

Bitumen dakbedekking

Eén van de veel gekozen dakbedekkingen is een bitumen dakbedekking. Deze dakbedekking wordt veel toegepast voor platte daken in ons land. Deze dakbedekking is gemaakt van aardolie. Door de goede eigenschappen en kwaliteit gaat deze dakbedekking wel 20 jaar mee. Daarom is deze onder andere zeer geliefd onder onze klanten. Als u graag een bitumen dakbedekking wilt kunt u kiezen uit twee soorten:

  • APP
  • SBS

Een APP dakbedekking is verwerkt met een elastische kunststof. Deze dakbedekking is goed bestand tegen zon en UV straling. SBS is de afkorting van styreen butadieen styreen. Meer informatie over deze soorten dakbedekkingen? Bekijk dan onze website.

Dakbedekking naar wens

Dakbedekking laten plaatsen? Wanneer u een dakbedekking door ons laat plaatsen bent u verzekerd van betrouwbaarheid en kennis van zaken. Wij verwerken verschillende soorten dakbedekkingen waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden. Speciale wensen voor een dakbedekking? Neem gerust contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

HW Dakbedekkingen logo
HW Dakbedekkingen

Stel uw vraag

Dakbedekking

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Vul onderstaand formulier in om direct een offerte aan te vragen.

Dakbedekkingsbedrijf HWdak offerte